CATERING

Catering Kristiansand

Vi leverer mat til små og store arrangementer for private og bedrifter

Catering

Lotus Grill Bar er ikke bare en restaurant i tradisjonell forstand, vi tilbyr også catering i Kristiansand og omegn. Vi leverer mat til små og store arrangementer for private og bedrifter. Hva med et utradisjonelt konfirmasjonsselskap med mat fra byens beste kinesiske restaurant? Uansett om det er barnedåp, bryllup, bedriftsammenkomster eller mindre familieselskaper og vennefester, så kan vi levere deilig mat, som små og store liker, til en hyggelig pris.

Flere og flere benytter seg av catering til ulike selskaper og sammenkomster. Der det før var viktigst å være vertskap i den forstand at man gjorde alt fra A til Å selv, innser nå flere at det sosiale er det viktigste. Fokuset er flyttet over på det hyggelige samværet, der ingen trenger å stresse over grytene, og på den måten gå glipp av moroa. Catering i Kristiansand er en voksende bransje, og Lotus Grill Bar, med vår mattradisjon og meny, kan her tilby noe annet enn alle de andre i bransjen.

Catering Kristiansand

Lotus Grill Bar gjør catering i Kristiansand til noe mer enn snitter og smørbrød når vi serverer deg og ditt selskap de deiligste kinesiske retter. Gjestene dine vil takke deg for at de denne gangen, på ditt arrangement, fikk mat de vil huske og ønske å komme tilbake til. Østens nydelige retter har funnet veien inn i de fleste vestlige hjerter, og vi syns det absolutt fortjener å være med i vurderingen neste gang du er ute etter catering i Kristiansand.
Share by: