restaurant kristiansand

Restaurant Kristiansand

Leter du etter Restaurant? Kristiansand er byen der du kan ta turen innom oss på Lotus Grill Bar. Vi er godt kjent av de fleste i byen, for vårt smakfulle og varierte utvalg. Ryktet sier vel rett og slett at den beste kinamaten, den får du hos oss. I tillegg til den tradisjonelle kinesiske menyen, tilbyr vi også enkelte fastfood-retter, slik at den i familien som foretrekker det, også skal bli fornøyd.

Som den største og hurtigst voksende kinesiske restaurant i Kristiansand, må vi ta vare på det gode ryktet kundene har gitt oss. Vi bruker derfor kun ferske, gode råvarer som kombinert med våre kokkers ekspertise innen dette matfeltet, vil gi deg den beste kinesiske maten du har smakt. Det er en grunn til at gamle kunder kommer igjen og igjen, og at stadig nye kommer inn.

Lotus Grill Bar er en familiedrevet restaurant i Kristiansand, som setter vår ære i å gi deg en god matopplevelse til en hyggelig pris. Hos oss får du maten raskt servert i trivelige, lyse og nyoppussede lokaler. Unge, gamle, studenter og forretningsfolk, turist eller lokal. De aller fleste finner noe eller mye de liker hos oss enten det er lunsj, en rask middag eller litt nattmat de er ute etter. Vår restaurant i Kristiansand ligger sentralt til i hjertet av byen, i Vestre Strandgate. Nær både Markens, Tog- og bussstasjon og fergeterminalen.

Vi håper du tar turen innom neste gang er på utkikk etter en god restaurant i Kristiansand, der du garantert blir mett og veldig fornøyd.
Share by: