spisesteder kristiansand

Spisesteder Kristiansand

Gode spisesteder i Kristiansand er det mange av, men det er langt mellom skikkelig god kinesisk mat. Hos oss på Lotus Grill Bar får du den beste kinamaten, i følge de fleste kristiansandere, og den serveres deg i lyse, trivelige lokaler i Vestre Strandgate.

Lotus Grill Bar har de senere årene utviklet seg fra å være en liten familiedrevet restaurant, til å bli en liten suksesshistorie. Skikkelig god mat i rause porsjoner til en hyggelig pris de aller fleste har råd til, er grunnen til at kunder kommer igjen og igjen, selv om det er mange andre spisesteder i Kristiansand å velge mellom.

Kommer man som turist til en ny by, er det nesten garantert at det finnes en kinesisk restaurant der. Uansett størrelse på byen. Det er populær mat for hele familien. Forhører du deg rundt etter spisesteder i Kristiansand som serverer kinesisk mat, da vil du garantert bli sendt til oss. Våre kokker kan denne kunsten fra A til Å, og som bedrift setter vi kundetilfredshet veldig høyt. Da må både maten og prisen være god. Det mener vi å ha oppnådd, og det tror vi er grunnen til den jevne økningen av nye og flere kunder.

Neste gang du vurderer spisesteder i Kristiansand, uansett om du er ute etter en enkel lunsj, en rask middag eller litt nattsnacks, så håper vi du tar turen innom oss. Vi tenker å beholde favorittstempelet, og fortsatt være best blant spisesteder i Kristiansand som serverer kinesisk mat.

Og du er hjertelig velkommen!
Share by: